Nieuws

Schrijfretraite Barchem: 5-10 augustus 2019. Nog beperkt aantal plaatsen vrij


Op de foto: de spreuk 'Hier weven zich verhalen' stond tot voor kort geweven in het vloerkleed van de bibliotheek van het Woodbrookehotel, onze werkzaal tijdens de schrijfretraite.
Een schrijfretraite is geschilkt voor iedereen die eens langere tijd ongestoord wil doorwerken aan een eigen schrijfproject. Het is dus geen cursus. Iedereen werkt op zichzelf aan eigen teksten, al dan niet met schrijfcoaching en andere begeleiding.

Er is plaats voor acht mensen die schrijfcoaching willen, en daarnaast kunnen er ''verstekelingen' mee, die niet aan alles meedoen.
Miriam begeleidt komende zomer haar 19e schrijfretraite, de vierde op deze locatie. Zij schrijft zelf, is schrijfdocent en tekstcoach.
Haar specialiteit is het schrijfproces: zij denkt en leest me je mee en bespreekt naast je tekst ook je aanpak.
Zie voor een paar voorbeelden op de blog: de maandelijkes coachingsverslagen van 2017 en de blog over schrijfretraite 2018.

Voor wie wil is er elke ochtend een warmschrijfopdracht, en 's avonds kun je praten over het schrijfproces, voorlezen, een schrijversvideo kijken of een woordspel doen.
Maar lekker lezen, badmintonnen of in de hangmat liggen zijn even legitiem! De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten of een bezoekje aan Lochem.

De bibliotheek is onze gezamenlijke werk ruimte tijdens de schrijfvijfdaagse.
Daarnaast heeft iedereen een eigen kamer, ofwel in het slaaphuisje in de tuin (sobere variant), ofwel op een eenpersoons in het hotel zelf (prijsverschil).
We hebben een dagarrangement, dus elke dag drie maaltijden - zeer verzorgd en lekker - en kunnen de hele dag door cappuccino of thee tappen.

De prijzen:
Begeleiding
all in, dus incl. coaching, organisatie en ochtend- en avondactiviteit                             : € 250 (met coaching)**
zonder coaching, maar met  "             en         "                                                              : € 125 ('verstekeling plus')
Helemaal op jezelf werken, dus alleen organisatiekosten, en start- en slotbijeenkomst : €  75  ('verstekeling mini')      

Verblijfskosten
op basis van 1 p. hotelkamer                                                                                             : € 475
op basis van kamer slaaphuisje *                                                                                      : € 375
* In het slaaphuisje zijn de kamer sober en klein, heb je een eigen douche en deel je een toilet op de gang.
Je kunt ook schrijven in het hotel; en als er niet meer dan vijf gegadigden zijn voor het slaaphuisje, kan ik daar voor ieder een (net zo klein) schrijfkamertjes regelen.

Aanmelden
bij info@detalentuin.nl.
Als je twijfelt of een retraite geschikt is voor jou, bel of mail Miriam dan gerust: 074 267 2777, of mail naar info@detalentuin.nl.
Op dit moment (1/2/2019) zijn er nog twee coachingsplekken vrij en eentje voor een verstekeling.


 
Share our website

Quicklinks