Nieuws

Schrijfretraite Barchem: extra retraite van 16 - 21 juli 2018


De tekst 'hier weven zich verhalen' is letterlijk ingeweven in het vloerkleed van de bibliotheek van het Woodbrookehotel in Barchem, bij Lochen (Achterhoek).
Een schrijfretraite is geschilkt voor iedereen die eens langere tijd ongestoord wil doorwerken aan een eigen schrijfproject. Het is dus geen cursus.
Iedereen werkt op zichzelf aan eigen teksten, al dan niet met schrijfcoaching en andere begeleiding.

Er is plaats voor acht mensen die schrijfcoaching willen, en daarnaast kunnen er ''verstekelingen' mee, die niet aan alles meedoen.
Miriam begeleidt deze zomer haar 18e en 19e schrijfretraite, de derde (vierde) op deze plek. Zij schrijft zelf, is schrijfdocent en tekstcoach.
Haar specialiteit is het schrijfproces: zij denkt en leest me je mee en bespreekt naast je tekst ook je aanpak.
Zie voor een paar voorbeelden de maandelijkse schrijfcoachingverslagen op haar blog.

Voor wie wil is er elke ochtend een warmschrijfopdracht, en 's avonds kun je praten over het schrijfproces, voorlezen, een schrijversvideo kijken of een woordspel doen.
Maar lekker lezen, badmintonnen of in de hangmat liggen zijn even legitiem! De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten of een bezoekje aan Lochem.

De bibliotheek is onze gezamenlijke werk ruimte tijdens de schrijfvijfdaagse..
Daarnaast heeft iedereen een eigen kamer, ofwel in het slaaphuisje in de tuin (sobere variant), ofwel op een eenpersoons in het hotel zelf (prijsverschil).
We hebben een dagarrangement, dus elke dag drie maaltijden - zeer verzorgd en lekker - en kunnen de hele dag door cappuccino of thee tappen.

De prijzen:
Begeleiding
all in, dus incl. coaching, organisatie en ochtend- en avondactiviteit                            : € 250 (met coaching)
zonder coaching, maar met  "                      "                                                          : € 125 ('verstekeling')
Helemaal op jezelf werken, dus alleen organisatiekosten, en start- en slotbijeenkomst : €  75  ('verstekeling')      

Verblijfskosten
op basis van hotelkamer                                                                € 459
op basis van kamer slaaphuisje  *                                                   € 359
*
In het slaaphuisje zijn de kamer sober en klein, heb je een eigen douche en deel je een toilet op de gang.
Je kunt ook schrijven in het hotel; en als er niet meer dan vijf gegadigden zijn voor het slaaphuisje, kan ik daar voor ieder een (net zo klein) schrijfkamertjes regelen.

Aanmelden
bij info@detalentuin.nl.
Op dit moment (4 - 2 -18) zitten de acht coachingsplekken in de week van 20 - 25 augustus vol, en is er nog voldoende plaats in de extra week van 16-21 juli.
Misschien dat er nog ruilingen plaatsvinden, zodat er in augustus weer wat vrijkomt. In beide weken zijn nog plekken voor 'verstekelingen' (zie boven).
Als je twijfelt of een retraite geschikt is voor jou, bel of mail Miriam dan gerust: 074 267 2777, info@detalentuin.nl
 
Share our website

Quicklinks