Nieuws

Schrijfretraite Barchem: 20 - 25 augustus 2018; wachtlijst


De tekst 'hier weven zich verhalen' is letterlijk ingeweven in het vloerkleed van de bibliotheek van het Woodbrookehotel in Barchem, bij Lochen (Achterhoek).
Een schrijfretraite is geschilkt voor iedereen die eens langere tijd ongestoord wil doorwerken aan een eigen schrijfproject. Het is dus geen cursus.
Iedereen werkt op zichzelf aan eigen teksten, al dan niet met schrijfcoaching en andere begeleiding.

Er is plaats voor acht mensen die schrijfcoaching willen, en daarnaast kunnen er ''verstekelingen' mee, die niet aan alles meedoen.
Miriam begeleidt deze zomer haar 18e en 19e schrijfretraite, de derde (vierde) op deze plek. Zij schrijft zelf, is schrijfdocent en tekstcoach.
Haar specialiteit is het schrijfproces: zij denkt en leest me je mee en bespreekt naast je tekst ook je aanpak.
Zie voor een paar voorbeelden de maandelijkse schrijfcoachingverslagen op haar blog.

Voor wie wil is er elke ochtend een warmschrijfopdracht, en 's avonds kun je praten over het schrijfproces, voorlezen, een schrijversvideo kijken of een woordspel doen.
Maar lekker lezen, badmintonnen of in de hangmat liggen zijn even legitiem! De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten of een bezoekje aan Lochem.

De bibliotheek is onze gezamenlijke werk ruimte tijdens de schrijfvijfdaagse..
Daarnaast heeft iedereen een eigen kamer, ofwel in het slaaphuisje in de tuin (sobere variant), ofwel op een eenpersoons in het hotel zelf (prijsverschil).
We hebben een dagarrangement, dus elke dag drie maaltijden - zeer verzorgd en lekker - en kunnen de hele dag door cappuccino of thee tappen.

De prijzen:
Begeleiding
all in, dus incl. coaching, organisatie en ochtend- en avondactiviteit                            : € 250 (met coaching)
zonder coaching, maar met  "                      "                                                          : € 125 ('verstekeling plus')
Helemaal op jezelf werken, dus alleen organisatiekosten, en start- en slotbijeenkomst : €  75  ('verstekeling mini')      

Verblijfskosten
op basis van hotelkamer                                                                € 459
op basis van kamer slaaphuisje  *                                                   € 359
*
In het slaaphuisje zijn de kamer sober en klein, heb je een eigen douche en deel je een toilet op de gang.
Je kunt ook schrijven in het hotel; en als er niet meer dan vijf gegadigden zijn voor het slaaphuisje, kan ik daar voor ieder een (net zo klein) schrijfkamertjes regelen.

Aanmelden
bij info@detalentuin.nl.
Als je twijfelt of een retraite geschikt is voor jou, bel of mail Miriam dan gerust: 074 267 2777, of mail naar info@detalentuin.nl

Door een afzegging is er nog één coachingsplek vrij in de week van 20 - 25 augustus.
Er is voor die week alleen nog plek op de wachtlijst.

 
Share our website

Quicklinks