Contact

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

De Talentuin

van Heemskerkstraat 23
7622 JG Borne
0629118909
info@detalentuin.nl

Wet AVG (privacy persoonsgegevens) 2018

Onderaan rechts op de website kunt u doorklikken naar het Privacy Statement van mij en mijn websitebouwer.

Ik bewaar van mijn klanten alleen de mailadressen, die ik gebruik voor rondzendmails.
Alleen van een cursusgroep die langer bestaat, vraag ik ook adresgegevens - met toestemming uiteraard. Als het voor het samen reizen naar een cursus handig is, geef ik mensen de plaatsnaam van medecursisten. Zelf sla ik deze gegevens nergens op.
Ik bewaar nergens betalingsgegevens, maar er zijn natuurlijk bankafschriften als iemand  een cursus heeft betaald.

De rondzendmails gaan naar mensen die ooit een cursus hebben gevolgd, zich hiervoor hebben aangemeld of met wie ik een collegiaal contact heb. De rondzendmails gaan altijd bcc, zodat u alleen uw eigen adres en dat van mij te zien krijgt. Je afmelden voor die mail kan altijd, via info@detalentuin.nl. Dat staat ook in de rondzendmail.
Vanwege de vele honderden adressen die ik al jaren heb, begin ik er nu niet aan iedereen alsnog de toestemming te vragen die ooit gegeven is, maar die ik nu niet meer paraat heb.

Het contactformulier op deze website vraagt naast voor- en achternaam ook uw telefoonnummer. Alle gegevens die u liever niet prijsgeeft, kunt u weglaten; en u kunt mij ook gewoon mailen via info@detalentuin.nl, dan heb ik alleen een mailadres.
In het gastenboek en de blogreacties wordt ook gevraagd naar uw naam. Die komt onder uw reactie te staan, maar zonder mailadres. Anderen kunnen dus geen contact opnemen met u via deze weg.

Het kan wellicht allemaal nog waterdichter, maar is m.i. voldoende voor een eenpersoonsbedrijf dat zo weinig doet met gegevens.
Bij vragen hierover: welkom bij info@detalentuin.nl   Miriam Janssen, 25 mei 2018