Blog

We blijven schrijven

  • Miriam¬†Janssen -
  • 26/03/2021  |  Comments (0)

Als er iets goed kan in quarantaine, is het natuurlijk schrijven! Toch komt dat er vaak niet van.
Bijvoorbeeld: tot mijn schrik zie ik, dat ik wel geschreven heb afgelopen jaar, maar de blog heb ik helemaal links laten liggen!
Was er dan niets te doen in De TalenTuin? Toch wel, maar natuurlijk wel anders en minder.

Er zijn wel live uitwisselingen geweest. Van de zomer ging de schrijfretraite in Barchem door, op gepaste afstand, en in juli staat de volgende op stapel.
Afgelopen herfst ging, met de nodige veiligheidsmaatregelen, de beginnerscursus autobiografisch schrijven in Hengelo door, en tot kerst waren nog net twee bijeenkomsten mogelijk met de trouwe schrijvers van de Schrijverswerkplaats. Ook individuele begleiding kon doorgaan, live of via mail of telefoon.
Het coachingstraject 'creatief schrijven' kon ik op één basisschool in Losser net afronden tussen de lockdowns door. De tweede school komt hopelijk in juni aan de beurt.

Zelf blijf ik werken aan gedichten en mijn docentenboekje (dat ik deze zomer klaar wil hebben). Soms werp ik mij op een uitdaging van het Schrijverscafé, een wedstrijd of expositie.
Mijn bijeenkomsten met mijn trouwe schrijfmaatje gaan door, want we zijn maar met twee. De feedbackrondes met mijn eigen schrijfgroep gaan digitaal door.

Ach, al met al is er nog best veel. Keep smiling!
Miriam, eind maart 2021
 

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Quicklinks