Blog

Voeten in vandaag

  • 08/11/2012  |  Comments (0)

Over weinig dagen is het zover: mijn derde bundel wordt ten doop gehouden in Het Paradijs in Enschede.
De drukproeven zijn bekeken, de afspraken met Het Paradijs zijn rond en gisteren had ik overleg met de muzikanten: een pianist en een zangeres, die o.a. gedichten gaan zingen.
Intussen lopen er nog steeds aanmeldingen binnen, zodat het een lekker volle tent lijkt te worden met tegen de 100 mensen; een flink deel daarvan blijft ook eten.
 
'Voeten in vandaag', ik ben intussen helemaal overtuigd van de keuze voor deze titel- die heel wat voeten in aarde had. 
Wat ik spannend vind, is het deel dat ik heb uitbesteed, en dus moet overlaten: vier bevriende dichters die elk 'het hunne' doen met één van de vier afdelingen van mijn bundel. Wat zouden ze uitkiezen, hoe gaan ze dat presenteren? Spannend, maar ook mooi dat ik me kan laten verrassen, want verder is deze middag toch wel een zaak van flink wat regie.
En dan de volgende etappe, de PR: persberichten, boekhandels benaderen; wat doe ik het zelf en wat laat ik over aan uitgever Kontrast?
 
Maar het belangrijkste is het gevoel van voldoening om iets echt af te maken, en het zo te maken dat het volgens je eigen norm de schoonheidsprijs verdient. En? Ja, ik durf mijn voeten wel te zetten in 'Voeten van vandaag'!

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Quicklinks