Blog

Mijn boek is uit: 'Zaaien in de TalenTuin, oogst van een schrijfdocent' !

  • Miriam┬áJanssen -
  • 14/12/2022  |  Comments (0)

Na alle drukte van 'op het laatst', ligt er nu een boek dat ik graag in handen neem en dat eruit ziet zoals mijn TalenTuin: fleurig, vrolijk, uitnodigend.
Ik ben er heel blij mee en ik ben Anneke Bakker van Saam uitgeverij heel dankbaar dat ze weer een gokje wilde wagen met een boek van mij. Ik werk immers niet voor 'het grote publiek'!
Maar tot nu toe zijn we heel opgetogen over de reacties en aankopen: het publiek is breder dan ik dacht. Niet alleen schrijfdocenten en schrijvers, maar ook buren, vrienden en schildergenoten blijken nieuwsgierig, dus de eerste doos is al uitverkocht!
Het interview in het Schrijverscafé Hengelo was heel boeiend en levendig. Vanmiddag ga ik bij RTV Borne op gesprek, en op zondagmiddag 22 januari bij het Cultuurpodium Hengelo, in de schouwburg. Inmiddels zijn collega's enthoussiast om deze geboorte elders kenbaar te maken en zijn er ook berichten verspreid onder schrijfdocenten. Ik heb zelfs de stoute schoenen aangetrokken en een bericht op Facebook gezet, wat ik weer opnieuw moest leren!? Ik zie daaronder andere reacties van een oude klasgenoot, een studiegenoot nog uit Utrecht, van mensen die ik jaren niet zag.
Al met al: feestvreugde!

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Quicklinks