Blog

Is er leven na het boek?

  • 24/12/2012  |  Comments (0)

Tot mij schrik zie ik dat ik meer dan een maand geen blog heb geschreven!
Is er geen leven na de bundel? Ja zeker wel, maar dat leven staat toch deels nog in het licht van de bundel en daarover schreef ik al vaker. 
De verkoop loopt goed, het boekje vraagt kennelijk ook om kado gegeven te worden. Verder was er o.a. een item (hoewel niet erg flitsend) in he tv programma OverenuitdeKunst op RTV Oost, en een stapeltje bij Broekhuis op de plank (en niet weggestopt in de kast) en uiteindelijk toch een persbericht in Tubantia. Niet gek voor poëzie.
Na alle drukte rond de presenetaie verlang ik erg naar meer ruimte om zelf weer te schrijven, gedichten en verder aan het kinderverhaal 'Jannetje Woordlief'. Ik heb mezelf ook een schrijfretraite en een poëziecursus beloofd!
 
Intussen zijn de herfstcursussen voor volwassenen helemaal afgerond: autobiografisch, verhalen met een plot, en poëzie. Alles opruimen en de tafel en het hoofd leegmaken nu eerst, in deze donkere dagen. Dan in januari 'er weer tegenaan' met nieuwe cursussen.
In het kader van Gedichtendag/week (31 januari - 7 februar) met als thema 'Muziek' onder andere een workshop 'Lezen van gedichten' (OB Enschede), een cursus Poëzie en muziek (Reggehof Goor) en een training van leekrachten VO die meer willen gaan doen met poëzie  (Grundel Hengelo). In Borne bereiden we ons voor op het nieuwe kunstproject dat ook als thema 'Muziek 'heeft.
Hopelijk gaat ook de nieuwe training Zakelijk schrijven door, en zeker de schrijfretraite in februari.
In januari ga ik ook weer naar de scholen in Enschede, voor Concordia, met 'Ik ben zo verlegen als een egel' en 'En toen en toen'.
 

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Quicklinks